informatie
contact
agenda

Gesprekken

Je kunt kiezen voor een gesprek van een uur of anderhalf uur. Voor relatietherapie adviseer ik in ieder geval anderhalf uur te nemen.

Je kunt zelf een online direct een afspraak boeken in mijn agenda. Er zijn 4 opties; een uur of anderhalf uur, beide ofwel online, ofwel in mijn praktijk in Amsterdam.

Kosten

De sessies kosten € 175 per uur exclusief btw (21%).
N.B. geen vergoeding door de zorgverzekeraar.

Locatie

Afspraken zijn op de Overschiestraat 184
1062 XK Amsterdam of via beeldbellen.

Overschiestraat 184 is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Reis je met de metro? Neem dan metrolijn 50 (Isolatorweg – Gein). Stap uit bij halte Henk Sneevlietweg. Let op: Dit metrostation heeft 2 uitgangen, neem de uitgang van de Henk Sneevlietweg. Steek de weg over. Ga linksaf (Heenwegpad) en sla vervolgens aan het eind van het pad rechtsaf. Je ziet het pand (zorg van de zaak) nu liggen.

Neem contact met me op voor meer informatie of als je wilt overleggen. Ik ben vaak in gesprek, dan staat mijn telefoon uit dus ik ben het best te bereiken per mail: helen@vanempelpsycholoog.nl 

Verzetten - Annuleren

Je kunt de afspraak tot 24 uur van te voren zonder kosten verzetten of annuleren.
Als je daarna afzegt of niet op de afspraak komt dan breng ik het geplande gesprek in rekening.

Privacy

Ik werk los van zorgverzekeraars. Er wordt dus geen informatie gedeeld, in principe ook niet met de huisarts.

Als er een reden is om wel te overleggen met bijvoorbeeld de huisarts of eerdere behandelaar dan zal ik dat alleen doen na overleg en schriftelijke toestemming.